Galgán červený kořen řezaný
Sušený řezaný Galgán červený kořen řezaný (Galangae radix rubri cs.) Normální trávení.
Kategorie: | BYLINY |
---|
Sušený řezaný Galgán červený kořen řezaný (Galangae radix rubri cs.)
Galgán je rostlina z čeledi zázvorovitých. Oddenek se používá v indonéské a thajské kuchyni pod názvem galangal.
Zdravotní tvrzení schválená EFSA (Evropský úřad pro bezpečnost potravin): Normální trávení.
Nařízení ES 1924/2006 o zdravotních tvrzeních a 1169/2011 o léčebných tvrzeních nám neumožňuje na těchto stránkách uvádět více informací k této léčivé rostlině.
Více informací získáte ze seriózních volně dostupných zdrojů na internetu a z kvalitní literatury.
Příprava odvaru (platí pro plody, semena, kořeny a kůry): Jedna čajová lžička se vsype do 1/4 litru studené vody, přivede se k varu a nechá se krátce povařit. V zakryté nádobě se nechá 15 minut odstát a scedí se. Odvar se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně.
Balení: 150 g
Země původu: Thajsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.