Hotové karí, Brambory v rajčatové omáčce a pikantním kořením - Achari Aloo Vegan Ashoka 280g
Jemně pikantní hotové karí z brambor v rajčatové omáíčce a pikantním kořením. Hotové jídlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergenů, bez přídatných látek, bez přidaného cukru, bez umělých aromat a příchutí, veganské.
Kategorie: | Hotová jídla |
---|
Jemně pikantní hotové karí z brambor v rajčatové omáíčce a pikantním kořením. Vynikající hlavní jídlo, doporučené podávání s rýží, naan chlebem nebo chapatis. Hotové jídlo bezlepkové, bez laktózy, bez alergenů, bez přídatných látek, bez přidaného cukru, bez umělých aromat a příchutí, veganské.
Výhody
- Žádné konzervační látky.
- Nízký obsah cholesterolu.
- Nizkokalorické.
- Bezlepkové.
- 100% vegetariánské.
- Všechny přírodní ingredience
- Příprava v mikrovlnné troubě na 2 minuty.
Složení: brambory 32%, rajče, rostlinný olej, cibuele, česnek, zázvor, sůl, zelené chilli papričky, koriandr mletý, chilli, cukr, melounová semena, sezam, arašídy, kmín, koriandrové listy, koření (pepř černý, skořice, hřebíček, kardamon, mák, muškát, bobkový list).
Energetická hodnota ve 100g výrobku: 481,4 kJ / 115 kcal
tuky 6,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g
sacharidy 12,5 g
z toho cukry 0,5 g
bílkoviny 1,8 g
sůl 0,8 g
Skladování při běžné pokojové teplotě.
Díky unikátní metodě konzervace jídla při vysoké teplotě a tlaku mají všechny roční dobu spotřeby! Jídlo během této doby neztrácí na kvalitě ani chuti. V případě, že jídlo otevřete a nesníte celé, vložte jej do ledničky a spotřebujte do 48 hodin od otevření.
Způsob přípravy
Ve vařící vodě: Z papírové krabičky vyjměte karí balené v měkké fólii. Fólii s karí neporušujte! Celé ponořte na 3 - 5 minut do vařící vody. Poté vyndejte, fólii rozřízněte a servírujte.
V mikrovlnné troubě: Z papírové krabičky vyjměte karí balené v měkké fólii. Fólii rozřízněte a obsah nalijte do nádoby vhodné pro užití v mikrovlnné troubě. Karí ohřejte 1 - 2 minuty a servírujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.