Bainiku - Neriume, solená švestková pasta, zrající 3 roky, Fukami, Japonsko 110g

Dlouhý proces zrání dodává této pastě mimořádně vysokou chuť umami. Několik kapek zvýrazní tofu (hiyayakko), grilované ryby, vepřové nebo kuřecí maso.

Můžeme doručit do:
22.4.2025
1 - 3 dny
Kód: 34995
Značka: Bosfood
643 Kč
Kategorie: Koření

Dlouhý proces zrání dodává této pastě mimořádně vysokou chuť umami.

Několik kapek zvýrazní tofu (hiyayakko), grilované ryby, vepřové nebo kuřecí maso. S ančovičkami, jarní cibulkou nebo pažitkou, sezamovými semínky a olivovým nebo sezamovým olejem jako dip k syrové nebo vařené zelenině.

Fukami je rodinný podnik čtvrté generace a pěstuje vlastní ume (japonské švestky), které pak zpracovává na umeboši (nakládané švestky) a umesu (švestkový ocet). Společnost se nachází v provincii Wakayama, která je světově proslulá svým ovocem Nanko Ume. Ume, které se zde zpracovává na pastu, se pěstuje bez pesticidů a umělých hnojiv. Toto pyré má obzvláště umami příchuť a intenzivní chuť ovoce ume. Obsahuje tradiční sůl, proto by se mělo používat střídmě.

Solená švestková pasta.

Složení: švestkový ocet, švestky ume, sůl.

Skladujte při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Nutriční hodnoty na 100 g
Kalorická hodnota 117 kJ/28 kcal
Tuk 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 6 g
z toho cukr 6 g
Bílkoviny 0,3 g
Sůl 19 g
Doplňkové parametry
Kategorie:     Asijské omáčky
Energetická hodnota kj/kcal:     117/28
Bílkoviny g:     <0,5 g
Cukry g:     6,0 g
Nasycené mastné kyseliny g:     <0,1 g
Organický:     Ne
Sacharidy g:     6,0 g
Sůl g:     19,0 g
Tuky g:     <0,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola