Shinjyo Shiro Miso pasta světlá, Japonsko 300g
Fermentovaná, lehká polévková pasta z rýže a sójových bobů Shiro Miso. Miso má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Obsahuje živé enzymy, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny.
Kategorie: | Koření |
---|
Japonské Shinjyo Shiro Miso - lehká polévková pasta Miso z Japonska - ideální pro vaření miso polévky nebo pro ochucení dresinků a lehkých marinád
Miso pasta bílá Shinjyo - fermentovaná pasta z rýže a sójových bobů Shiro Miso.
Miso je tradiční japonské dochucovadlo, které se vyrábí kvašením rýže, ječmenu, sójových bobů a plísně Aspergillus oryzae. Výsledkem je hustá pasta, která se dá použít ke zvýraznění chuti do omáček, pomazánek i na známou japonskou polévku miso shiru.
Bílé Misho shiro obsahuje oproti tmavému misu více rýže, chuť je nasládlá.
Miso má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny ve vyváženém složení. Je nízkotučné a nízkokalorické a má schopnost na sebe vázat škodlivé látky v těle.
Použití: Miso používejte jako dochucovadlo obilných a brambových kaší, do omáček, pomazánek či dušené zeleniny. Nejznámější je použití k přípravě japonské polévky miso shiru.
Složení: rýže 41%, voda, sója 20%, sůl, glukózovo-fruktózový sirup, alkohol, barvivo: riboflavin.
Alergeny: sója, alkohol. Může obsahovat obiloviny obsahující lepek.
Hmotnost: 300 g
Balení: Plastová nádoba
Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte během několika dní.
Země původu: Japonsko
Výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 954 kJ / 226 kcal
Tuky 3,7 g Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 39 g - z toho cukry 22 g
Bílkoviny 8,2 g
Sůl 6,0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.