Shinjyo Shiro Miso pasta tmavé Aka, Japonsko 300g
Fermentovaná, lehká polévková pasta z rýže a sójových bobů Shiro Miso. Miso má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Obsahuje živé enzymy, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny.
Kategorie: | Koření |
---|
Japonské Shinjyo Shiro Miso - lehká polévková pasta Miso z Japonska - ideální pro vaření miso polévky nebo pro ochucení dresinků a lehkých marinád
Miso pasta bílá Shinjyo - fermentovaná pasta z rýže a sójových bobů Shiro Miso.
Miso je tradiční japonské dochucovadlo, které se vyrábí kvašením rýže, ječmenu, sójových bobů a plísně Aspergillus oryzae. Výsledkem je hustá pasta, která se dá použít ke zvýraznění chuti do omáček, pomazánek i na známou japonskou polévku miso shiru.
Bílé Misho shiro obsahuje oproti tmavému misu více rýže, chuť je nasládlá.
Miso má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny ve vyváženém složení. Je nízkotučné a nízkokalorické a má schopnost na sebe vázat škodlivé látky v těle.
Použití: Miso používejte jako dochucovadlo obilných a brambových kaší, do omáček, pomazánek či dušené zeleniny. Nejznámější je použití k přípravě japonské polévky miso shiru.
Složení: Sójové boby, voda, rýže, sůl, alkohol, barvivo E150a, zvýrazňovač chuti E621,E631,E635, cukr. rybí prášek, hydrolyzovaný kukuřičný protein, kvasnicový extrakt, Může obsahovat ječmen a měkkýše. Pod fólií je malý sáček s pohlcovačem kyslíku, který není vhodný ke konzumaci
Nutriční hodnoty na 100g Energie 900kJ/210kcal,Tuky 6,6g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g Sacharidy 19g z toho cukr 19g,Protein 13g,Sůl 11g.
Alergeny: sója, alkohol. Může obsahovat obiloviny obsahující lepek.
Hmotnost: 300 g
Země původu: Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.