Sůl kouřová
Kategorie: | Koření |
---|
Kouřová sůl je kořenicí přípravek, který dodává pokrmům výrazné kouřové aroma. Výborně zpestřuje a dolaďuje chuť jídel o vůni letního ohně. Je vhodná k přípravě všech druhů pokrmů, zejména pak mas, klobás a uzenářských výrobků. Lze ji využít k naložení masa před uzením. Pokrm si pak uzené aroma udrží delší dobu po vyuzení.
Složení: Sůl (max. 98 %), aroma, cukr, E150d (karamel), koření (paprika).
Použití:
K dochucení pokrmů, jako jsou smažená vajíčka, steaky, francouzské brambory, zelenina, zelňačka. Může zastoupit slaninu či uzené maso. Doporučujeme přidávat těsně před koncem přípravy pokrmu, který tak získá nezaměnitelné kouřové aroma a chuť.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.