Jablečný pektin Fruit NH - přírodní želírovací činidlo Sosa 500g

Přírodní jablečný pektin, želírovací činidlo vhodné při výrobě tradičních ovocných želé, marmelád a džemů z ovocných pyré, ovocných šťáv, ovocných kousků a směsí.

Můžeme doručit do:
31.12.2024
1 - 3 dny
Kód: 8666
Značka: Sosa
2 202 Kč

Apple Pektin je přírodní jablečný pektin, želírovací činidlo vhodné při výrobě tradičních ovocných želé, marmelád a džemů z ovocných pyré, ovocných šťáv, ovocných kousků a směsí.

E440(ii) - Amidovaný pektin neboli Aminopektin se liší od pektinu E440(i) výrobou a vlastním složením, viz. níže. Pektiny se běžně vyskytují v přírodě, především v ovoci (jablka, citrusy). Díky svojí želírující povaze jej najdeme v mnoha potravinách, kde funguje jako stabilizátor, zahušťovadlo, emulgátor a pojidlo. Nejvíce známé použití je v marmeládách a džemech. Pektin je možné také koupit jako samostatnou látku, většinou ve směsi s cukrem, která se používá pro domácí výrobu marmelád. Dále se používá například v sirupech, zmražených potravinách, zmrzlině, dresingu, želé bonbónech, jogurtových nápojích a nebo jako náhražka tuku v pekařských výrobcích.

Jablečný pektin od Sosy je osvědčený přírodní želírovací prostředek pro výrobu klasických ovocných želé z ovocných šťáv, marmelád, džemů a pyré z čerstvého ovoce.

Ztužovadlo Složení: amidovaný pektin E440ii, sůl, stabilizátor: disodium difosfát E450i, dextróza, antioxidant: fosforečnan vápenatý E341iii.

Dávkování: 20 g / kg.

Skladujte v suchu, chráňte před světlem.
Charakteristika: Neobsahuje žádné nutriční hodnoty.
Alergeny: Mléko.

Odpovědní podnikatelé: Sosa Ingredients S.L., Pol.Ind. Sot dAluies s/n, 08180 Moia, Catalunya, Spanien. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu