Fujigin - saké ocet, Kisaichi 360ml

Základní ocet byl vyvážený jinými octy, prol zvláštní hlubokou chuť. Do japonských octových jídel (Sunomono), smíchaný se shoyu, cukrem a saké jako marináda na smažená jídla a tempura (tofu, zelenina), jako základ pro sushi ocet.

Můžeme doručit do:
31.12.2024
1 - 3 dny
Kód: 34427
Značka: Bosfood
912 Kč
Kategorie: Octy

Fujigin - saké ocet, Kisaichi 360ml

Sake ocet, 4,3% kyselina.

Na tento ocet zrály výlisky saké celé 3 roky a poté se nechaly zrát v dřevěných sudech podle tradiční metody. Tento základní ocet byl vyvážen s jinými octy, aby získal zvláštní hlubokou chuť. Do japonských octových jídel (Sunomono) a také smíchaný se shoyu, cukrem a saké jako marináda na smažená jídla a tempura (tofu, zelenina) nebo jako základ pro sushi ocet. Ahoj umami!

Kisaichi Essigmanufaktur, založená v roce 1922, je specialistou na sushi ocet. Různé octové produkty jsou oblíbené michelinskými restauracemi v Tokiu a Ósace po celá desetiletí. Všechny octy jsou tradičně vařeny ze základních japonských surovin a neobsahují žádné přísady. Všechny octy mají nízkou úroveň kyselosti, díky čemuž není sushi rýže příliš kyselá. Přírodní aminokyseliny zdůrazňují přirozenou sladkost sushi rýže.

Složení: rýže, saké, matoliny, alkohol z cukrové třtiny, sůl, voda.

Vlastnosti: Obsahuje alkohol.

Odpovědní podnikatelé: DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlín, Německo.

Přepravní hmotnost:     0,36 kg
Energetická hodnota kj/kcal:     88/21
Bílkoviny g:     <0,5 g
Cukry g:     5,1 g
Nasycené mastné kyseliny g:     <0,1 g
Organický:     Ne
Sacharidy g:     6,2 g
Sůl g:     1,0 g
Tuky g:     <0,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu