Mizkan Suehiro Rýžový ocet na sushi 20l
Delikátní a jemný ocet s chutí a vůní rýže a saké. Jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi. Ocet neobsahuje kalorie, tuk ani sodík.
Kategorie: | Octy |
---|
Mizkan Suehiro ocet na sushi. Delikátní a jemný ocet s chutí a vůní rýže a saké.
Rýžový ocet - v japonštině, "su" - je fermentovaný z rýžového vína. Se svým nízkým obsahem kyselin 3-4%, je měkčí a jemnější než evropské octy, které jsou vyrobené z brandy, ovoce a vína.
Jeho chuť je velmi jemná a zároveň velmi bohatá. Barva octu je světle žlutá až skoro čirá a je to jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi. Ocet neobsahuje kalorie, tuk ani sodík.
Rýžový ocet se používá k ochucení sladkých a kyselých chutí na dresinky, marinády, omáčky, dipy a rýžové pokrmy, zejména na sushi. Tento rýžový ocet je ochucený výtažky ze Saké výlisků, pšenice, rýže a kukuřice. To je v Evropě nejznámější japonský rýžový ocet, jeho chuť je sametově měkká a voňavá, s jemnou příchutí medu a sladu. Nezbytné pro sushi rýži.
Ocet Mizkan - Obsah kyselosti: 3 - 4 % - je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.
Historie
Složení: Složení: Vinný ocet (vyrobený z alkoholu, z geneticky modifikované kukuřice), pšenice, rýže, geneticky modifikovaná kukuřice.
Alergeny: stopy lepku (pšenice)
Vhodné pro vegetariány, bez GMO.
Výživové hodnoty na 100g
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 2,4 g
Sacharidy - z toho cukry 2,1 g
Vláknina 0,5 g
Bílkoviny 0,5 g
Sůl 0,01 g
Energetická hodnota 109/25 kcal
Tuky 0,5 g
Skladování Skladujte v suchu a chladu
Balení: Skleněná lahev
Země původu Japonsko
Objem: 20 l
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.