Křupavé placky Papad - Jeera Cumin 200g
Nejčastěji se připravují z cizrnové nebo čočkové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží nebo pečou nasucho za vysoké teploty.
Kategorie: | POTRAVINY |
---|
Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové nebo čočkové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží nebo pečou nasucho za vysoké teploty. Tradičně se připravují z cizrnové, čočkové nebo tapiokové mouky, nebo také brambor! Pappadum se obvykle servírují k hlavnímu jídlu nebo i jako svačinka v Indii, Nepálu, Bangladéši a Srí Lance. Někdy se ještě doplňují cibulí nebo nejrůznějšími čatní.
Složení: cizrnová mouka, Jeera (kmín), Asafoetida, sůl, Papad Khar, směs koření
Tyto naše hotové placky máte za pár minutek na stole.
Způsob přípravy: Na pánvi rozpalte větší množství oleje.
Placky do něj pak vkládejte, dokud se neopečou a nezkroutí.
Vyndavejte a nechte na papírové utěrce okapat, abyste odstranili přebytečný olej.
Typ: Placky & Naan
Kalorie: 1379Kj/325Kcal, Protein: 20g, Karbohydáty: 60g
Země původu. Indie
Balení: 200g, cca 10 kusů, 2 - 3 porce
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.