Křupavé placky Papad - Jeera Cumin 200g

Nejčastěji se připravují z cizrnové nebo čočkové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží nebo pečou nasucho za vysoké teploty.

Můžeme doručit do:
31.12.2024
1 - 3 dny
Kód: 14138
Značka: SHALAMAR
59 Kč
Kategorie: POTRAVINY

Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové nebo čočkové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží nebo pečou nasucho za vysoké teploty. Tradičně se připravují z cizrnové, čočkové nebo tapiokové mouky, nebo také brambor! Pappadum se obvykle servírují k hlavnímu jídlu nebo i jako svačinka v Indii, Nepálu, Bangladéši a Srí Lance. Někdy se ještě doplňují cibulí nebo nejrůznějšími čatní.

Složení: cizrnová mouka, Jeera (kmín), Asafoetida, sůl, Papad Khar, směs koření

Tyto naše hotové placky máte za pár minutek na stole.

Způsob přípravy: Na pánvi rozpalte větší množství oleje.
Placky do něj pak vkládejte, dokud se neopečou a nezkroutí.
Vyndavejte a nechte na papírové utěrce okapat, abyste odstranili přebytečný olej.

Typ: Placky & Naan

Kalorie: 1379Kj/325Kcal, Protein: 20g, Karbohydáty: 60g

Země původu. Indie

Balení: 200g, cca 10 kusů, 2 - 3 porce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu