Česneková sůl je ideální kombinací pro milovníky české kuchyně, zejména milovníky česneku. Česnek nachází uplatnění snad ve všech kuchyních světa. Je nezbytný při přípravě mletého a skopového masa, uzenin, majonéz, polévek apod.
Česneková sůl má výraznou vůni a chuť.
Složení: mořská sůl hrubá (max. 84,3 %), česnek, majoránka, cibule, pažitka
Použití: Česneková sůl je vhodná k dochucení omáček, polévek, pomazánek, dresinků a mnoha dalších oblíbených pokrmů české kuchyně, jako jsou např. ondráše nebo bramboráky.
Česnekové máslo - potřebujeme:
250 g másla;
cca 1 polévkovou lžíci jemně mleté česnekové soli.česneková sůl
Postup: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a následně utřeme spolu se směsí soli a bylin. Hotovou směs necháme ztuhnout v misce nebo formičkách alespoň 2 hodiny v lednici. Používáme dle potřeby.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Kořenící přípravek
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.