Mandle loupané, velikost 20-22, 1000g
Jádra sladkých loupaných mandlí se už od pradávna používají v kuchyních po celém světe. Do moučníků, dezertů, cukroví, do omáček, výrobě marcipánu, atd.
Kategorie: | Sušené plody, ořechy, semena |
---|
Sladké mandle se už od pradávna používají v kuchyních po celém světe. Jejich využití je široké. Do moučníků, dezertů, cukroví, do omáček, je základní surovinou při výrobě marcipánu.
Jádra mandloně všeobecně obsahují celou řadu vitamínů a minerálů, zejména vitamín E, vitamíny skupiny B, kyselinu listovou, železo, vápník, hořčík, draslík. Je nezbytnou součástí jídelníčku zdravé výživy.
Složení: mandle loupané, sladké.
Skladujte při teplotě + 5 °C až + 12 °C v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny: obiloviny, vejce, arašídy, mandle, lupina, mléko, sója.
Země původu: USA
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.