Mizkan Rýžový ocet na sushi 500ml
Originální japonský rýžový ocet ředěný vodou na 4,2 %. Středně kyselý s vyváženým aroma.
Kategorie: | Sushi, Japonská kuchyně |
---|
Originální japonský rýžový ocet ředěný vodou na 4,2 %. Je nejdůležitější ingrediencí v přípravě rýže na sushi a navíc podporuje trávení, má mnoho výživných hodnot a působí jako desinfekčřní prostředek.
Ocet Mizkan je japonský ocet vyrobený z fermentované rýže. Jeho chuť je velmi jemná (ocet je ředěný vodou na 4,2 %) a zároveň velmi bohatá. Barva octu je světle žlutá až skoro čirá a je to jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi. Ocet neobsahuje kalorie, tuk ani sodík.
Využití
Ocet Mizkan - Obsah kyselosti: 4,2 % - je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.
Historie
Složení: Složení: Vinný ocet (vyrobený z alkoholu, z geneticky modifikované kukuřice), pšenice, rýže, geneticky modifikovaná kukuřice.
Balení: Skleněná lahev
Obsah balení: 500 ml
Obsahuje alergeny: Lepek.
Země původu: Japonsko
Výživové hodnoty na 100g
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 2,4 g
Sacharidy - z toho cukry 2,1 g
Vláknina 0,5 g
Bílkoviny 0,5 g
Sůl 0,01 g
Energetická hodnota 109/25 kcal
Tuky 0,5 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.