Jezevčí tuk na dýchací cesty, rány, Sustamed 100ml
Prsní balzám pro lepší odkašlávání při nachlazení. Na odřeniny a další úrazy.
Kategorie: | Tělové balzámy |
---|
Jezevčí tuk na dýchací cesty, rány, Sustamed 100ml
Jezevčí tuk obsahuje vitamíny A, D, E a F, nenasycené i nasycené kyseliny, velké množství živin, minerálů, stopových prvků a biologicky aktivních látek.
Jezevčí sádlo se v tradičním lidovém léčitelství užívalo jako prsní balzám pro lepší odkašlávání při nachlazení.
Pomáhá při uvolňování dýchacích cest,
Vlastnosti tuku jezevce jsou známé velmi dlouho. Přes 200 let je to nástroj, který využívá mnoho národ při vyčerpání nebo v období rekonvalescence po závažných onemocněních a úrazech.
Tuk pochází z jezevce druhu Meles meles L. (jezevec lesní). Tento druh není chráněn ve smyslu nařízení Komise (EU) č. 709/2010 o ochraně druhů volně žijících živočichů a rostlin a o regulaci obchodu s nimi. Použití tuku tohoto živočicha ve farmaceutickém průmyslu není v rozporu se zákonem.
Vnější využítí:
Na odřeniny a další úrazy
Při hojení ran a jizev
Naneste malé množství tuku postižené místo (krk, šíje, ramena, záda, ramena, loket, lýtka, stehna, kolena nebo postižené tkáně) a jemně ho masíruje, dokud se Jezevčí tuk nevstřebá úplně do pokožky. Natírejte se 2 až 3 krát denně, přičemž alespoň jedno natření by mělo být večer pro spaním. Nejlepší je tuk nanášet mírně zahřátý. Při nachlazení natřete tukem hrudní koš, průdušky, šíji, lopatky i chodidla a jemně masírujte až do vstřebání. Při rýmě naneste pár kapek tuku pod nosní dírky a vdechujte.
Doporučené dávkování:
Zevně: Aplikujte prsty na poškozenou pokožku, dokud se nevytvoří ochranný film.
Kontraindikace: individuální nesnášenlivost jednotlivých složek, těhotenství, kojení, děti do 14 let, onemocnění jater a žlučových cest v akutní fázi
Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě do 20°C. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 2 měsíců.
0799
Obsah balení: 100 ml
Země původu: Rusko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.