Hotové karí, Guláš z černé čočky a fazolí - Delhi dal makhani 280g Ashoka
Jjemně pálivé, vaří se z černé čočky a rajčat v omáčce plné zeleniny a koření. Pokrm se připravuje pomalu, aby se do něj uvolnila plná chuť. Hotové jídlo vegánské, bezlepkové, bez přídatných látek, bez přidaného cukru, bez umělých aromat a příchutí, bezmasé.
Kategorie: | Vegetariani a vegani |
---|
Hotové jídlo vegánské, bezlepkové, bez přídatných látek, bez přidaného cukru, bez umělých aromat a příchutí, bezmasé. Pro Indy je toto jídlo stejnou kulturní senzací, jakým je pro Čechy vepřo knedlo zelo. Je jemně pálivé, vaří se z černé čočky a rajčat v omáčce plné zeleniny a koření. Pokrm se připravuje pomalu, aby se do něj uvolnila plná chuť luštěnin. Vhodné pro vegany i celiaky.
Složení: Voda. Černá čočka (Vigna mungo). Cibule. Kokosové mléko. Slunečnicový olej. Fazole. Rajčatová pasta. Kešu ořech. Zázvor. Sůl. List koriadru, Česnek. Chilli prášek. Koření (badyán, černý kardamon, pepř, kmín, cassia , chilli, hřebíček, sůl, koriandr, kmín, sušený zázvor, fenykl). Zelené chilli. Kurkumový prášek. Kardamom, Skořice, Hřebíček
Díky unikátní metodě konzervace jídla při vysoké teplotě a tlaku mají všechny roční dobu spotřeby! Jídlo během této doby neztrácí na kvalitě ani chuti. V případě, že jídlo otevřete a nesníte celé, vložte jej do ledničky a spotřebujte do 48 hodin od otevření.
Výhody
- Žádné konzervační látky.
- Nízký obsah cholesterolu.
- Nizkokalorické.
- Bezlepkové.
- 100% vegetariánské.
- Všechny přírodní ingredience
- Příprava v mikrovlnné troubě na 2 minuty.
Skladování při běžné pokojové teplotě
Způsob přípravy
Ve vařící vodě: Z papírové krabičky vyjměte karí balené v měkké fólii. Fólii s karí neporušujte! Celé ponořte na 3 - 5 minut do vařící vody. Poté vyndejte, fólii rozřízněte a servírujte.
V mikrovlnné troubě: Z papírové krabičky vyjměte karí balené v měkké fólii. Fólii rozřízněte a obsah nalijte do nádoby vhodné pro užití v mikrovlnné troubě. Karí ohřejte 1 - 2 minuty a servírujte.
Samoohřevové sáčky a nádoby - bezplamenný chemický ohřívač je speciální sáček nebo nádoba, do které vložíte neotevřené jídlo a chemickou kapsli. Zalijete trochou vody a o 12 minut můžete podávat jídlo. Super řešení pro ohřev jídla v přírodě, kde je zakázán otevřený oheň, fouká silný vítr nebo prší. Zakoupíte u nás v ehopu nebo na prodejně.
Před podáváním můžete karí posypat čerstvými lístky bylinek, čerstvou zeleninou nebo zakysanou smetanou.
1 porce
Výživová hodnota na 100 g na porci
Energie kcal 115 321
Energie kJ 479,8 1 343
Bílkoviny g 4,1 11,5
Tuky g 6,7 18,8
Nasyc. tuky g 1,8 5,0
Sacharidy g 9,8 27,4
Cukry g 0,5 1,4
Sodík g 0,3 0,9
Sůl g 0,8 2,2
Pro Indy je toto jídlo stejnou kulturní senzací, jakým je pro Čechy vepřo knedlo zelo. Je jemně pálivé a vaří se z černé čočky a rajčat v omáčce plné zeleniny a koření. Pokrm se připravuje pomalu, aby se do něj uvolnila plná chuť luštěnin. Vhodné pro vegany i celiaky.
Hmotnost: 280g
Původ: Ashoka (ADF Foods Ltd), Indie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.